6 Haziran 2014 Cuma

Şort Nasıl Giyilir, Size En Uygun Şort Hangisidir?

Farklı modelde bir sürü şort var. Peki, üzerinize en yakışanı hangisi?


Jean, yüksek bel, safari ya da ipeksi... İçlerinden seçmek çok zor değil mi? Bu kadar farklı modelin en güzel yanı, kendinize uygun olanı seçebilecek olmanız. Şimdi, hangi şortu en iyi şekilde nasıl giyebileceğinizi anlatmaya çalışacağız, siz de seçiminizi buna göre yapabilirsiniz.

Jean Şortlar

Tipik bir tomboy görüntüsü elde etmek, gizli bir seksapel yakalamak için jean şortları tercih edin. Mini jean şortları blazer ceketler ve mokasen ayakkabılarla kombinleyerek bu yazın maskülen içeriğini sonuna kadar kullanın.



Safari
Şehirde safariye hazır mısınız? Vahşi yaşamdan ilham alan tasarımcıların son gözdesi de diyebiliriz... Haki ve toprak tonlarının ağırlıkta olduğu bu trendi gri ve krem rengiyle, hasır şapkalarla, düz ya da topuklu sandaletlerle kombinleyebilirsiniz.



İpeksi

Teni hafifçe saran ipeksi şortlar, bu yaz içinde kendimizi en rahat hissettiğimiz parça olacak. Tercihen romantik bir bluz ya da tam tersi halter tişörtler ile tamamlanacak ipeksi şortlar, gece ve gündüz kullanımına açık.



Yüksek Bel

Yazın can alıcı trendlerinin başında yüksek belli şortlar geliyor. Bacakları daha uzun, kalçayı ise daha dar gösteren bu modeli topuklu ayakkabılarınız, kısa tişörtleriniz ve ceketlerinizle kombinleyebilirsiniz.


Şık ve Güzel Kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder