6 Haziran 2014 Cuma

Aksesuarlarınızı Doğru Seçin

Günlük hayatta kullandığımız aksesuarlar kişiliğinizi yansıtır. Bu sebeple aksesuar seçimi çok önemlidir. Bazı aksesuarlar sizi şık gösterebileceği gibi bazıları yanlış kullanım sonucu hoş olmayan bir görüntüye yol açabilir...



Bilezikler, kolyeler, küpeler      

Kadınlar için en önemli aksesuarların başında takılar gelir. Takılar en sade kıyafetlerinize bile şıklık katabilir. Yalnız takıları hem kıyafetlerimizle hem de vücut tipimizle uyumlu olacak şekilde kullanmanız gerekir. Örneğin yüz şekli yuvarlak olanların halka küpelerden uzak durması tavsiye edilir. Büyük takıları sade kıyafetlerinizde tercih etmeli, aynı anda büyük kolye ve küpe takmaktan kaçınmalısınız.



Saat ve gözlükler

Her yeni sezon birbirinden farklı modellerle karşımıza çıkan saat ve gözlükleri de unutmayalım. Yüzünüzün büyüklüğüyle orantılı bir gözlük ve kıyafetinizin renkleriyle uyumlu bir saat şıklığınızı daha da artıracaktır.


Kemerler


Kıyafetlerimizin en etkili tamamlayıcılarından biridir. Gün içinde ipli veya örgü kemer kullanarak sade kıyafetlerinize hareket verebilir, gece ise zincir kemerle kıyafetinize daha şık bir görünüm katabilirsiniz.


                                                Şapkalar

Genellikle şapkaları soğuktan veya sıcaktan korunmak için takarız ama kıyafetinizle uyumlu bir şapka size bambaşka bir hava verebilir. Şapka modasını takip edebilir ve sezonun renklerini yansıtan şapkalarla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Şık ve Güzel Kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder